Menu
A+ A A-
Upozorenje
  • Nije uspjelo učitavanje XML datoteke

Pro Evolution Soccer 2011 Featured

Pro Evolution Soccer 2011
Ime Izdanja: Pro.Evolution.Soccer.2011
Datum objave: 2010/01/10
Izlazak: 2010/08/10
Naziv: RLD-pe11
Izvor: DVD 9
Veličina: 5,19 GB
Žanr: Sport
Kritičari: N / A
Objavio / la: Konami
Izradio: Winning Eleven Productions


Pro Evolution Soccer 2011 serija s najnaprednijim skupom dodataka poboljšane igre, kontrolu opcije i uhvatiti korak s evolucijom od stvarnog života nogomet. Središnje mjesto u ukupnom slobodu igrati, igru uvodi snage bar za svakog igrača koji omogućuje korisniku da odredi točnu snagu i položaj svakog proći i pucao. Lopte se sada može širiti apsolutno nigdje s kirurškom preciznošću, s dugim lopte u prostor, kratak prelazi na noge, i zamršen jedan dvojke dopuštajući igraču da diktira igru i kontrolirati tempo match.This slobode za igru je također proširena preko AI rutina dizajniran za mjesto svaki potez i odluka u rukama igrača. Nema više neće pomagati AI intervenirati tijekom utakmice, a korisnici će sada trebati smislu i reagirati na prijetnje intuitivno za razliku jurnjava loptu i prolazi neće automatski doći do najbližeg igrača. Umjesto toga, rutine olakšati potpunu kontrolu oba igrača i njihovih izabranih djela u svakom pogledu kako bi igrač uzvišeno kontrolu nad svakim pokretom.

 

Pro Evolution Soccer 2011 Pro Evolution Soccer 2011 Pro Evolution Soccer 2011 Pro Evolution Soccer 2011 Pro Evolution Soccer 2011

Last modified onSubota, 21 Rujan 2013 10:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.